
1) Ζεσταίνετε λίγο λάδι στο τηγάνι. Διαλύετε σε ένα μπολ ένα κρόκο αυγού με τρεις κουταλιές της σούπας ξίδι. Ρίχνετε το μείγμα μέσα στο τηγάνι που έχετε κατεβάσει από την φωτιά, χτυπώντας, με το σύρμα.
2) Το μείγμα πρέπει να πήξει ελαφρά (αν όχι τότε το ξαναβάζετε σε χαμηλή φωτιά για μερικά δευτερόλεπτα, ανακατεύωντας συνεχώς).
3) Περιχύνετε τα θαλασσινά (ψάρια κλπ) με την σάλτσα και σερβίρετε αμέσως.
2) Το μείγμα πρέπει να πήξει ελαφρά (αν όχι τότε το ξαναβάζετε σε χαμηλή φωτιά για μερικά δευτερόλεπτα, ανακατεύωντας συνεχώς).
3) Περιχύνετε τα θαλασσινά (ψάρια κλπ) με την σάλτσα και σερβίρετε αμέσως.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…