ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ.
1/3 του φλιτζανιού λάδι.
8 ζευγάρια βατραχοπόδαρα.
1κουταλάκι της σούπας ολόκληρους σπόρους πράσινου πιπεριού.
3 κόκκινες, καυτερές πιπεριές, κομμένες ζιλιέν.
8 εκατοστά ρίζα τζίντζερ κομμένη ζιλιέν.
2 κουταλιές της σούπας σος ψαριού.
½ κουταλιά του γλυκού καφέ ζάχαρη.
1 χούφτα φύλλα από πλατύφυλλο βασιλικό.
1/3 του φλιτζανιού λάδι.
8 ζευγάρια βατραχοπόδαρα.
1κουταλάκι της σούπας ολόκληρους σπόρους πράσινου πιπεριού.
3 κόκκινες, καυτερές πιπεριές, κομμένες ζιλιέν.
8 εκατοστά ρίζα τζίντζερ κομμένη ζιλιέν.
2 κουταλιές της σούπας σος ψαριού.
½ κουταλιά του γλυκού καφέ ζάχαρη.
1 χούφτα φύλλα από πλατύφυλλο βασιλικό.
1) Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να κάψει καλά.
2) Προσθέτουμε τα βατραχοπόδαρα και τους σπόρους του πιπεριού και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά.
3) Προσθέτουμε τις πιπεριές, το τζίντζερ, τη σος ψαριού και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμη.
4) Προσθέτουμε τέλος το βασιλικό, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε. Συνοδεύουμε με βραστό ρύζι.
2) Προσθέτουμε τα βατραχοπόδαρα και τους σπόρους του πιπεριού και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά.
3) Προσθέτουμε τις πιπεριές, το τζίντζερ, τη σος ψαριού και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμη.
4) Προσθέτουμε τέλος το βασιλικό, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε. Συνοδεύουμε με βραστό ρύζι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…