ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ.
12 μικρά, τρυφερά παϊδάκια από αρνάκι γάλακτος.
1/3 φλιτζανιού έτοιμη πάστα "ταντούρι". Την σάλτσα την βρίσκουμε σε καλά σούπερ μάρκετ και σε μαγαζιά με προϊόντα από την Ανατολή.
1/3 φλιτζανιού γιαούρτι.
1 ½ κουταλιά της σούπας φυστικέλαιο.
450 Γρ. φρέσκα φύλλα σέσκουλου, χοντροκομμένα.
450 Γρ. μίνι καλαμπόκια σε κονσέρβα, στραγγισμένα.
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα μαϊντανό ή φρέσκο κολίανδρο.
12 μικρά, τρυφερά παϊδάκια από αρνάκι γάλακτος.
1/3 φλιτζανιού έτοιμη πάστα "ταντούρι". Την σάλτσα την βρίσκουμε σε καλά σούπερ μάρκετ και σε μαγαζιά με προϊόντα από την Ανατολή.
1/3 φλιτζανιού γιαούρτι.
1 ½ κουταλιά της σούπας φυστικέλαιο.
450 Γρ. φρέσκα φύλλα σέσκουλου, χοντροκομμένα.
450 Γρ. μίνι καλαμπόκια σε κονσέρβα, στραγγισμένα.
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα μαϊντανό ή φρέσκο κολίανδρο.
1) Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε τα παϊδάκια, την πάστα "ταντούρι" και το γιαούρτι, ανακατεύοντας καλά. Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο, σκεπασμένο, για να μαριναριστούν τα παϊδάκια, για 20 λεπτά.
2) Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τηγανίζουμε τα ελαφρά στραγγισμένα παϊδάκια, μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές και να μαλακώσουν. Τα βγάζουμε από το σκεύος και τα διατηρούμε κατά μέρος ζεστά. Προσθέτουμε τα χοντροκομμένα φύλλα σέσκουλου, τα καλαμπόκια και το μαϊντανό και μαγειρεύουμε, μέχρι να μαραθεί το σέσκουλο. Ξαναρίχνουμε τα παϊδάκια μέσα στην κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 ακόμη λεπτό. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
2) Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τηγανίζουμε τα ελαφρά στραγγισμένα παϊδάκια, μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές και να μαλακώσουν. Τα βγάζουμε από το σκεύος και τα διατηρούμε κατά μέρος ζεστά. Προσθέτουμε τα χοντροκομμένα φύλλα σέσκουλου, τα καλαμπόκια και το μαϊντανό και μαγειρεύουμε, μέχρι να μαραθεί το σέσκουλο. Ξαναρίχνουμε τα παϊδάκια μέσα στην κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 ακόμη λεπτό. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…