ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ.
1 ½ κιλό αρνί (από μπούτι κομμένο σε μερίδες).
2 κρεμμύδια κομμένα στην μέση.
3-4 σκελίδες σκόρδο.
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
500 Γρ. τουρσιά (τομάτες πράσινες, πιπεριές, κρεμμυδάκια, παντζάρια κτλ).
Αλάτι.
Πάπρικα.
1 ½ κιλό αρνί (από μπούτι κομμένο σε μερίδες).
2 κρεμμύδια κομμένα στην μέση.
3-4 σκελίδες σκόρδο.
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
500 Γρ. τουρσιά (τομάτες πράσινες, πιπεριές, κρεμμυδάκια, παντζάρια κτλ).
Αλάτι.
Πάπρικα.
1) Ζητάτε από τον κρεοπώλη σας ένα μπουτάκι αρνιού από το οποίο θα αφαιρέσει το κόκαλο και θα το κόψει σε μερίδες.
2) Πλένετε τις μερίδες, τις στεγνώνετε και τις τρίβετε με το κρεμμύδι και τις σκελίδες σκόρδου. Τοποθετείτε σε ταψάκι, περιχύνετε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με αλάτι και πάπρικα. Τις ψήνετε στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
3) Σερβίρετε σε πιατέλα ζεστές τις ψητές μερίδες του αρνιού. Συνοδεύετε με τουρσιά, με φύλλα σαλάτας, ραπανάκια, κρεμμυδάκια φρέσκα, γιαούρτι στραγγιστό και πίτες.
2) Πλένετε τις μερίδες, τις στεγνώνετε και τις τρίβετε με το κρεμμύδι και τις σκελίδες σκόρδου. Τοποθετείτε σε ταψάκι, περιχύνετε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με αλάτι και πάπρικα. Τις ψήνετε στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
3) Σερβίρετε σε πιατέλα ζεστές τις ψητές μερίδες του αρνιού. Συνοδεύετε με τουρσιά, με φύλλα σαλάτας, ραπανάκια, κρεμμυδάκια φρέσκα, γιαούρτι στραγγιστό και πίτες.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…