ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ.
2 κρόκους αυγών.
330 ml μπίρα.
1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος.
100 Γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.
Αλάτι και πιπέρι.
2 κρόκους αυγών.
330 ml μπίρα.
1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος.
100 Γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Χτυπάτε τους κρόκους των αυγών μέσα σε μπεν μαρί με 1 κουταλιά της σούπας μπίρα και την κρέμα γάλακτος.
2) Προσθέτετε λίγο-λίγο το μαλακωμένο βούτυρο και την υπόλοιπη μπίρα, χτυπώντας με σύρμα.
3) Αλατοπιπερώνετε και η σάλτσα σας είναι έτοιμη να "ντύσει" λευκά κρέατα και ψάρια τηγανητά ή βραστά.
2) Προσθέτετε λίγο-λίγο το μαλακωμένο βούτυρο και την υπόλοιπη μπίρα, χτυπώντας με σύρμα.
3) Αλατοπιπερώνετε και η σάλτσα σας είναι έτοιμη να "ντύσει" λευκά κρέατα και ψάρια τηγανητά ή βραστά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…