ΓΙΑ 6-8 ΑΤΟΜΑ
Ψίχα ψωμιού (όση ένα αυγό).
1 φλιτζάνι χλιαρό γάλα.
3-4 σκελίδες σκόρδο.
2 καυτερές πιπεριές.
12 κουταλιές της σούπας περίπου ελαιόλαδο.
Αλάτι και πιπέρι.
Ψίχα ψωμιού (όση ένα αυγό).
1 φλιτζάνι χλιαρό γάλα.
3-4 σκελίδες σκόρδο.
2 καυτερές πιπεριές.
12 κουταλιές της σούπας περίπου ελαιόλαδο.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Μουλιάζετε την ψίχα του ψωμιού σε χλιαρό γάλα. Μόλις ποτίσει, την πιέζετε καλά να φύγουν τα υγρά. Λιώνετε με το γουδοχέρι τις σκελίδες του σκόρδου και τις καυτερές πιπεριές.
2) Προσθέτετε στου γουδί την ψίχα, το λάδι σταγόνα-σταγόνα, αλάτι και πιπέρι.
3) Η σάλτσα δένει σαν μαγινέζα.
2) Προσθέτετε στου γουδί την ψίχα, το λάδι σταγόνα-σταγόνα, αλάτι και πιπέρι.
3) Η σάλτσα δένει σαν μαγινέζα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…