1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ.
1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο.
1 φύλλο δάφνης.
½ φλιτζάνι λευκό κρασί ξηρό.
Λίγο αλάτι.
½ πράσινη, γλυκιά πιπεριά, ψιλοκομμένη.
½ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
1 κουταλιά του γλυκού κύμινο.
2 ποτήρια νερό.
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ.
1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο.
1 φύλλο δάφνης.
½ φλιτζάνι λευκό κρασί ξηρό.
Λίγο αλάτι.
½ πράσινη, γλυκιά πιπεριά, ψιλοκομμένη.
½ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
1 κουταλιά του γλυκού κύμινο.
2 ποτήρια νερό.
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ.
1) Σε ένα σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το κόρν φλάουρ και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση σε πολύ δυνατή φωτιά. Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά, μέχρι η σάλτσα να δέσει ελαφρά.
2) Βγάζουμε την σάλτσα από την φωτιά και ρίχνουμε στη σάλτσα το κορν φλάουρ διαλυμένο σε 3/4 φλιτζανιού νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει καλά.
2) Βγάζουμε την σάλτσα από την φωτιά και ρίχνουμε στη σάλτσα το κορν φλάουρ διαλυμένο σε 3/4 φλιτζανιού νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει καλά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…