
300 Γρ. ζάχαρη.
80 Γρ. κουβερτούρα.
35 Γρ. κακάο.
½ κουταλάκι του γλυκού nes cafe.
1/8 κουταλάκι του γλυκού κανέλα.
300 Γρ. σαντιγύ
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα.
Λίγο αλάτι.

1) Χτυπάτε στο μίξερ τα ασπράδια με τη ζάχαρη, την κανέλα, την βανίλια, το αλάτι και το nes cafe.
2) Όταν η μαρέγκα είναι έτοιμη, την ανακατεύετε με το κακάο και την λιωμένη κουβερτούρα, προσέχοντας η κουβερτούρα να είναι κρύα.
3) Στο τέλος προσθέτετε στο μείγμα την σαντιγύ. Σερβίρετε σε μπολ ή σε ποτήρια σαμπάνιας και γαρνίρετε με τριμμένη κουβερτούρα ή φύλλα σοκολάτας.
2) Όταν η μαρέγκα είναι έτοιμη, την ανακατεύετε με το κακάο και την λιωμένη κουβερτούρα, προσέχοντας η κουβερτούρα να είναι κρύα.
3) Στο τέλος προσθέτετε στο μείγμα την σαντιγύ. Σερβίρετε σε μπολ ή σε ποτήρια σαμπάνιας και γαρνίρετε με τριμμένη κουβερτούρα ή φύλλα σοκολάτας.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…