
2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο.
½ κουταλιά του τσαγιού σκόνη μοσχοκάρυδο.
½ κουταλιά του τσαγιού πιπέρι.
1 πρέζα αλάτι.
4 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι.
½ φλιτζάνι του τσαγιού τσάιβς ή κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα.
2 κουταλιές της σούπας βότκα.
½ φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος.

1) Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε το λάδι μαζί με το βούτυρο και ρίχνετε το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι. Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια και τα κουκουνάρια και τα ροδίζετε.
2) Ρίχνετε και την κρέμα γάλακτος, την ανακατεύετε μαζί με άλλα υλικά, σβήνετε την φωτιά και αφήνετε τη σάλτσα να μελώσει.
2) Ρίχνετε και την κρέμα γάλακτος, την ανακατεύετε μαζί με άλλα υλικά, σβήνετε την φωτιά και αφήνετε τη σάλτσα να μελώσει.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…