ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
6 μεγάλα καρότα, τριμμένα σε χοντρό τρίφτη.
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες.
½ φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό.
1 λεμόνι για τον χυμό του.
¼ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
Αλάτι και πιπέρι.
6 μεγάλα καρότα, τριμμένα σε χοντρό τρίφτη.
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες.
½ φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό.
1 λεμόνι για τον χυμό του.
¼ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Βάζετε τα καρότα, τα σκόρδα και το μαϊντανό σε μια σαλατιέρα.
2) Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, το λάδι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
3) Αφήνετε την σαλάτα στο ψυγείο για 1 ½ ώρα και μετά την σερβίρετε.
2) Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, το λάδι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
3) Αφήνετε την σαλάτα στο ψυγείο για 1 ½ ώρα και μετά την σερβίρετε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…