* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΠΑΤΑΤΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ.
4 μεγάλες πατάτες.
4 φέτες ζαμπόν.
4 φέτες τυρί για τοστ.
1 κουταλιά της σούπας κοφτή βούτυρο.
Αλάτι.
Πάπρικα σκόνη γλυκιά.
Μουστάρδα.
Πίκλες για συνοδευτικό.
1) Πλένετε τις πατάτες πολύ-πολύ καλά και τις βράζετε σε αλατισμένο νερό με την φλούδα τους για 15 λεπτά περίπου. Τις μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο και τις ψήνετε για 40 λεπτά περίπου στους 200° C.
2) Βγάζετε τις πατάτες από τον φούρνο και τις κόβετε οριζόντια στην μέση. Μοιράζετε το βούτυρο πάνω στα μισά κομμάτια, πασπαλίζετε με λίγη πάπρικα, βάζετε από πάνω μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί και τα σκεπάζετε με τα άλλα μισά κομμάτια πατάτας. Ξαναβάζετε το φαγητό στο φούρνο και συνεχίζετε το ψήσιμο, μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε το μπέργκερ ζεστό με λίγη μουστάρδα και το συνοδεύετε με πίκλες της αρεσκείας σας.
Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic