
8 μπάλες παγωτό βανίλια.
100 ml λικέρ Kahlua.
200 Γρ. κουβερτούρα.
100 Γρ. βούτυρο.
½ φλιτζάνι καρυδόψιχα.
Λίγη χτυπημένη κρέμα γάλακτος για το σερβίρισμα.

1) Σε 4 μεγάλα ποτήρια για παγωτό μοιράζουμε τις μπάλες. Λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε μπεν μαρί, μέχρι να σχηματιστεί παχύρρευστο μείγμα. Προσθέτουμε το λικέρ Kahlua, αποσύρουμε αμέσως από την φωτιά και ανακατεύουμε καλά.
2) Περιχύνουμε τις μπάλες παγωτού με το μείγμα σοκολάτας και πασπαλίζουμε με την καρυδόψιχα. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
2) Περιχύνουμε τις μπάλες παγωτού με το μείγμα σοκολάτας και πασπαλίζουμε με την καρυδόψιχα. Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με χτυπημένη κρέμα γάλακτος.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…