1 μπουκάλι μπίρα.
40 μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι.
Λίγο κύμινο ή βασιλικό ή ρίγανη.
Λίγο ελαιόλαδο.

1) Σε μια λεκάνη ανακατεύετε το αλεύρι και την μπίρα με τα χέρια, με αργές κυκλικές κινήσεις. Προσθέτετε τις ελιές και τα μπαχαρικά.
2) Ρίχνετε τη ζύμη σε λαδωμένη φόρμα. Ψήνετε στον φούρνο, στους 180° C, για 1 ώρα.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…