1 κιλό πατάτες.
4 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο.
Χυμό από 1 ½ λεμόνι.
Αλάτι και πιπέρι.
1 φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό.

1) Βράζετε πολύ καλά τις πατάτες. Τις βγάζετε, αφήνετε να κρυώσουν καλά και τις ξεφλουδίζετε. Τις βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα. Τις βγάζετε και με ένα κοφτερό μαχαίρι τις κόβετε σε μικρούς κύβους.
2) Βάζετε βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Μόλις λιώσει προσθέτετε τα κυβάκια της πατάτας και τα σοτάρετε καλά. Αλατοπιπερώνετε και τέλος σβήνετε με το χυμό λεμονιού.
3) Ρίχνετε μέσα τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ανακτεύετε καλά. Με αυτές τις πατάτες μπορείτε να συνοδεύσετε θαλασσινά και ψάρια.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…