* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ.
500 Γρ. ζυμαρικά "μαλλιά αγγέλου".
700 Γρ. έτοιμη σος "μαρινάρα".
2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο.
400 Γρ. γαρίδες, καθαρισμένες.
250 Γρ. μύδια σε κονσέρβα.
Λίγη θρυμματισμένη φέτα.
Λίγος ψιλοκομμένος μαϊντανός.
Λίγο ελαιόλαδο.
1 φλιτζάνι λευκό κρασί, ξηρό.

1) Βράζουμε τα "μαλλιά αγγέλου" σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, φροντίζοντας να γίνουν αλ ντέντε. Τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε κατά μέρος.
2) Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τις καθαρισμένες γαρίδες, τα μύδια και το σκόρδο, μέχρι οι γαρίδες να γίνουν ροζ. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και τοποθετούμε το περιεχόμενο σε ένα μπολ, μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.
3) Ετοιμάζουμε στρώσεις στον πυθμένα μιας πυρίμαχης κατσαρόλας απλώνουμε μια λεπτή στρώση από την έτοιμη σάλτσα "μαρινάρα". Από πάνω απλώνουμε 1/3 της ποσότητας από τα μαλλιά αγγέλου και πάν από αυτά το 1/3 του μείγματος από τις γαρίδες και τα μύδια. Πασπαλίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγη φέτα. Συνεχίζουμε τη διαδικασία άλλες δύο φορές. Περιχύνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα "μαρινάρα" και το κρασί.
4) Τοποθετούμε την πυρίμαχη κατσαρόλα με το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε στους 180° C για 25-30 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.


Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic