* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΚΙΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΑΡΤΕΣ.
2 φύλλα σφολιάτας έτοιμη.
6 αυγά.
2 κρόκους αυγών.
200 Γρ. ζαμπόν.
200 Γρ. μπέικον.
400 Γρ. έμενταλ.
150 Γρ. κεφαλογραβιέρα.
750 Γρ. κρέμα γάλακτος.
Αλάτι και πιπέρι.

1) Στρώνετε με τα φύλλα της σφολιάτας δύο φόρμες για τάρτα. Χτυπάτε τα αυγά και τους κρόκους με την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι σε ένα βαθύ μπολ.
2) Κόβετε σε μικρά κομματάκια το ζαμπόν και το μέικον. Τρίβετε στον τρίφτη το έμενταλ και την κεφαλογραβιέρα. Μοιράζετε πάνω στις δύο τάρτες τα κομματάκια από το μπέικον και το ζαμπόν και πασπαλίζετε με τα τριμμένα τυριά. Περιχύνετε κατόπιν με την κρέμα γάλακτος και τα αυγά που χτυπήσατε.
3) Ψήνετε τις δύο τάρτες στους 200° C για 35 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρουν χρώμα οι επιφάνειες τους και σερβίρετε.

Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic