* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΕΛΑΦΙ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΜΠΙΡΑΣ

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
4 άπαχες κοτολέτες ελαφιού.
150 ml ελαφριά μπίρα.
3 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο.
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη.
2 φύλλα δάφνης.
1 κουταλάκι του καφέ καστανή ζάχαρη.
Μαύρο πιπέρι.

1) Τοποθετείτε τις κοτολέτες ελαφιού μέσα σ' ένα βαθύ πυρίμαχο σκεύος. Τις περιχύνετε με την μπίρα και το ελαιόλαδο.
2) Προσθέτετε το σκόρδο, τα φύλλα δάφνης, το πιπέρι και τη ζάχαρη αλλά όχι το αλάτι. Σκεπάζετε το σκεύος και το βάζετε στο ψυγείο για να μαριναριστεί το κρέας για τουλάχιστον 12 ώρες.
3) Βγάζετε τις κοτολέτες και αφήνετε στην άκρη την μαρινάδα. Μεταφέρετε τις κοτολέτες σε ζεσταμένη ψησταριά και τις αφήνετε να ψηθούν για 15 λεπτά, γυρνόντας τες μια φορά. Πρέπει να σκουρύνουν εξωτερικά, αλλά να έχουν ένα ελαφρώς ροζέ χρώμα εσωτερικά.
4) Κατά την διάρκεια του ψησίματος, περιχύνετε τακτικά το κρέας με την μαρινάδα, ώστε να μη στεγνώσει.


Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic