2 πορτοκάλια για τον χυμό τους.
1/3 φλιτζανιού τσίπουρο ή κονιάκ.
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο.
1/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα.

1) Σε ένα μεγάλο μπολ ή λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά της ζύμης, μέχρι να ετοιμάσουμε ομοιόμορφο μείγμα.
2) Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο και την κόβουμε σε δίσκους με κουπ πατ ή πιατάκι του καφέ.
3) Τους σκεπάζουμε με πετσέτα και τους αφήνουμε κατά μέρος, μέχρι να τους χρησιμοποιήσουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…