180 Γρ. ζάχαρη.
15 Γρ. γλυκόζη.
3 ασπράδια αυγών.

1) Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τη γλυκόζη έως ότου η θερμοκρασία φτάσει στους 115° βαθμούς. Σε αυτό το στάδιο, χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα, συνεχίζουμε να βράζουμε τη ζάχαρη μέχρι η θερμοκρασία να φτάσει στους 125° βαθμούς και αμέσως την αδειάζουμε σιγά-σιγά μέσα στη μαρέγκα.
2) Μετά από αυτό συνεχίζουμε να χτυπάμε για 10-15 λεπτά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…