* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΡΕΓΚΑ

40 Γρ. νερό.
180 Γρ. ζάχαρη.
15 Γρ. γλυκόζη.
3 ασπράδια αυγών.

1) Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τη γλυκόζη έως ότου η θερμοκρασία φτάσει στους 115° βαθμούς. Σε αυτό το στάδιο, χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα, συνεχίζουμε να βράζουμε τη ζάχαρη μέχρι η θερμοκρασία να φτάσει στους 125° βαθμούς και αμέσως την αδειάζουμε σιγά-σιγά μέσα στη μαρέγκα.
2) Μετά από αυτό συνεχίζουμε να χτυπάμε για 10-15 λεπτά.


Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic