2 κουταλιές της σούπας ροδόνερο μαγειρικό (στο φαρμακείο).
4 κουταλιές της σούπας μέλι.
1 χούφτα ροδοπέταλα (φρέσκα ή χλωρά βιολογικά).
1) Διαλύετε το μέλι σε λίγο κρασί.
2) Προσθέτετε το ανθόνερο.
3) Προσθέτετε το μείγμα στο υπόλοιπο κρασί και το βάζετε στο ψευγείο για 4 ώρες.
4) Λίγο πριν το σερβίρετε ρίχνετε τα ροδοπέταλα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…