2-3 πορτοκάλια.
1 φλ.τα. μέλι.
½ φλ.τα.χυμό πορτοκαλιού.
Σαντιγύ έτοιμη (ανάλογα με τα ταρτάκια).
1)Ψήνετε τα ταρτάκια μέχρι να ροδίσουν ελαφρά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° και τα αφήνετε να κρυώσουν. Τα γεμίζετε με την σαντιγύ με τη βοήθεια ενός κορνέ αφού τα έχετε πρώτα ξεφορμάρει.
2) Καθαρίζετε με ένα κοφτερό μαχαίρι τα πορτοκάλια βαθιά μέχρι να φανεί η σάρκα τους και τα κόβετε σε ροδέλες. Βάζετε πάνω στις τάρτες από 1 ροδέλα και ετοιμάζετε ένα γλάσο για να τις αλείψετε.
3) Σε ένα μπρίκι βράζετε το μέλι με το χυμό ποτοκαλιού και μόλις χλιάνει , με τη βοήθεια ενός πινέλου αλείφετε τις ταρτούλες.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…