* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

2 αυγά, τα ασπράδια χωριστά από τους κρόκους.
½ λεμόνι για τον χυμό του.
1) Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο, χτυπώντας σε ένα καθαρό μπολ τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα. Προσθέτουμε σταδιακά τους κρόκους χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα. Στη συνέχεια προσθέτουμε σε πολύ λεπτή ροή το χυμό του λεμονιού.
2) Παίρνουμε μικρές κουταλιές από το ζωμό της σούπας που ετοιμάσαμε και τις ρίχνουμε αργά στο μείγμα των αυγών, ανακατεύοντας πολύ καλά μετά από κάθε προσθήκη.
3) Όταν πια το μείγμα μας έχει ζεσταθεί καλά, αδειάζουμε με πολλή προσοχή το αυγολέμονο μέσα στη σούπα, ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και σερβίρουμε αμέσως.
Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic