
1 μεγάλο αγγούρι, κομμένο σε ροδέλες.
1 φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα.
½ φλιτζάνι φρέσκα φύλλα μέντας, ψιλοκομμένα.
6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού.
Αλάτι και πιπέρι.

1) Τοποθετούμε τις λωρίδες του αγγουριού σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και πασπαλίζουμε τη φέτα και τη μέντα.
2) Σε ένα μικρό μπολάκι αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με το χυμό του λεμονιού και νοστιμίζουμε με αλατοπίπερο.
3) Περιχύνουμε το αγγούρι με το ντρέσινγκ και σερβίρουμε αμέσως.
2) Σε ένα μικρό μπολάκι αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με το χυμό του λεμονιού και νοστιμίζουμε με αλατοπίπερο.
3) Περιχύνουμε το αγγούρι με το ντρέσινγκ και σερβίρουμε αμέσως.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…