
2 μέτρια αγγούρια.
200 Γρ. καπνιστό σολομό.
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη ψιλοκομμένη.
3 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένο.
4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα.
Λίγες σταγόνες ταμπάσκο.
½ λεμόνι για τον χυμό του.
Αλάτι και πιπέρι.
Άνιθο ψιλοκομμένο.

1) Καθαρίζετε τα αγγούρια και τα κόβετε κατά μήκος στα δύο. Αφαιρείτε προσεχτικά τους σπόρους και κρατάτε το σκληρό κομμάτι της σάρκας τους. Τα κόβετε και πάλι στη μέση ώστε να σχηματιστούν 8 κομμάτια.
2) Ψιλοκόβετε την σκληρή σάρκα σε κύβους. Σε μια σαλατιέρα αναμειγνύετε τους κύβους του αγγουριού με τον σολομό, κομμένο σε λεπτές και μακριές λωρίδες, το χυμό λεμονιού, την κάπαρη, το ταμπάσκο, αγγουράκια τουρσί και την μαγιονέζα. Ρίχνετε το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύετε πάρα πολύ καλά.
3) Γεμίζετε το κάθε κομμάτι του αγγουριού με την γέμιση αυτή και το πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο άνηθο. Σερβίρετε το ορεκτικό κρύο.
2) Ψιλοκόβετε την σκληρή σάρκα σε κύβους. Σε μια σαλατιέρα αναμειγνύετε τους κύβους του αγγουριού με τον σολομό, κομμένο σε λεπτές και μακριές λωρίδες, το χυμό λεμονιού, την κάπαρη, το ταμπάσκο, αγγουράκια τουρσί και την μαγιονέζα. Ρίχνετε το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύετε πάρα πολύ καλά.
3) Γεμίζετε το κάθε κομμάτι του αγγουριού με την γέμιση αυτή και το πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο άνηθο. Σερβίρετε το ορεκτικό κρύο.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…