* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ.
2 αβοκάντο.
1 κόκκινη, γλυκιά πιπεριά.
1 κίτρινη, γλυκιά πιπερία.
Μερικές μαύρες ελιές.
1 ματσάκι μαϊντανό.
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη.
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
1 κουταλιά της σούπας βαλσαμικό ξίδι.
Φύλλα από φρέσκο σπανάκι ή κάποιο άλλο σαλατικό της αρεσκείας σας.
500 Γρ. φέτα μαλακή.
Αλάτι και πιπέρι, μαύρο φρεσκοτριμμένο.
Λίγος χυμός λεμονιού.
1) Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση. Αφαιρούμε προσεχτικά το κουκούτσι και με ένα κουταλάκι αφαιρούμε μια ποσότητα από την σάρκα τους, όχι όμως όλη. Περιχύνουμε το εσωτερικό των αβοκάντο με χυμό λεμονιού, για να μη μαυρίσουν.
2) Ρίχνουμε τη φέτα και τη σάρκα των αβοκάντο σ' ένα μπολ και τα λιώνουμε μ' ένα πιρούνι. Κόβουμε τις ελιές και τις πιπεριές σε μικρά κυβάκια και τα προσθέτουμε στο μπολ.
3) Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και πασπαλίζουμε το μείγμα. Προσθέτουμε το λάδι ελιάς, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος, προσθέτουμε βαλσαμικό ξύδι και ανακατεύουμε πάλι καλά.
4) Γεμίζουμε τα αβοκάντο με το μείγμα της φέτας και σερβίρουμε συνοδεύοντας με φύλλα του σπανακιού ή του σαλατικού.
Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic