* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΡΑΓΟΥ ΜΕ ΠΕΝΕΣ

1 κιλό από μπούτι αγριογούρουνου ψαχνό.
1 ½ ποτήρι του νερού κόκκινο κρασί.
1 κρεμμύδι καθαρισμένο και κομμένο στα δύο.
1 καρότο κομμένο σε φέτες.
20 κρεμμυδάκια μικρά καθαρισμένα.
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι.
3 σπυριά μπαχάρι.
2 φύλλα δάφνη.
4 γαρίφαλα.
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
2 πιπεριές κόκκινες φρέσκιες, κομμένες σε λωρίδες.
½ κιλό πένες.
Αλάτι.
1) Από το βράδυ κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια και μέσα σε μια λεκάνη το μαρινάρετε μέσα στο κρασί. Προσθέτετε το κρεμμύδι, τα καρότα, το πιπέρι, το μπαχάρι, την δάφνη και το γαρίφαλο.
2) Την άλλη μέρα το βγάζετε, το σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας και το σοτάρετε με ελαιόλαδο. Ταυτόχρονα ρίχνετε μέσα στο τηγάνι τα κρεμμυδάκια και την κόκκινη πιπεριά.
3) Μόλις ροδίσουν ελαφρά όλα τα υλικά σβήνετε με την μισή μαρινάδα φροντίζοντας να βάλετε μέσα στην κατσαρόλα τις δάφνες οπωσδήποτε.
4) Αλατίζετε, πιπερώνετε και αφήνετε το φαγητό να βράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα του. Εντωμεταξύ έχετε βράσει τις πένες σε αλατισμένο νερό.
5) Σερβίρετε σε πιατέλα βάζοντας τις πένες από κάτω και από πάνω το ραγού του αγριόχοιρου.

Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic