
1 ποτήρι κόκκινο κρασί.
1 μπουκάλι μαυροδάφνη.
5-6 καρφάκια γαρίφαλο.
1 κουταλιά του γλυκού σπόρους κάρδαμου.
½ φλιτζάνι του τσαγιού σταφίδες μαύρες.
½ φλιτζάνι του τσαγιού αμύγδαλα ασπρισμένα.
Μερικά κομμάτια ξύλο κανέλας.
1) Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τα μπαχαρικά μέσα στο κόκκινο κρασί και βράζετε για 20-25 λεπτά με κλειστό το καπάκι.
2) Σουρώνετε τα μπαχαρικά και ανακατεύετε το κόκκινο κρασί με τη μαυροδάφνη.
3) Το glogg σερβίρετε ζεστό (όχι καυτό) σε φλιτζάνια τσαγιού, με σταφίδες και αμύγδαλα.
2) Σουρώνετε τα μπαχαρικά και ανακατεύετε το κόκκινο κρασί με τη μαυροδάφνη.
3) Το glogg σερβίρετε ζεστό (όχι καυτό) σε φλιτζάνια τσαγιού, με σταφίδες και αμύγδαλα.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…