
Αλεύρι.
1 αυγό χτυπημένο.
3 κουταλιές της σούπας γάλα.
Λάδι για τηγάνισμα.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ.
2 μικρές πιπεριές ψιλοκομμένες.
200 Γρ. έτοιμη μαγιονέζα.
2 κουταλιές του τσαγιού χυμό λεμονιού.
2 κουταλιές του τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο.
2 κουταλιές του τσαγιού βασιλικό ψιλοκομμένο.
2 κουταλιές του τσαγιού κάππαρη ψιλοκομμένη.

1) Πλένετε και στραγγίζετε καλά τα ψάρια.
2) Αναμειγνύετε το αυγό με το γάλα και βουτάτε τα ψάρια πρώτα στο μείγμα και μετά στο αλεύρι.
3) Τα τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν και τα τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν το λάδι.
4) Αναμειγνύετε τη μαγιονέζα με τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάτε στο μίξερ.
5) Σε μια πιατέλα σερβίρετε την αθερίνα, τη γαρνίρετε με τέταρτα λεμονιού και στο πλάι βάζετε τη σάλτσα που χτυπήσατε.
2) Αναμειγνύετε το αυγό με το γάλα και βουτάτε τα ψάρια πρώτα στο μείγμα και μετά στο αλεύρι.
3) Τα τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν και τα τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν το λάδι.
4) Αναμειγνύετε τη μαγιονέζα με τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάτε στο μίξερ.
5) Σε μια πιατέλα σερβίρετε την αθερίνα, τη γαρνίρετε με τέταρτα λεμονιού και στο πλάι βάζετε τη σάλτσα που χτυπήσατε.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…