
6 έτοιμες βάφλες.
1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα σαντιγί.
Έτοιμο σιρόπι σοκολάτας.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα.
¼ φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο γάλα.
150 Γρ. σοκολάτα κουβερτούρα.
2 φλιτζάνια του τσαγιού κρέμα γάλακτος.
½ κουταλάκι του τσαγιού στιγμιαίο καφέ (NES CAFE).
1) Λιώνετε την σοκολάτα μαζί με το φρέσκο γάλα σε μπαίν μαρί. Την αφήνετε να κρυώσει και την χτυπάτε στο μίξερ, μαζί με το ζαχαρούχο γάλα και τον καφέ.
2) Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και τν αναμειγνύετε με το μείγμα που χτυπήσατε. Βάζετε το μείγμα σε μεταλλικό σκεύος με καπάκι και το αφήνετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 8 ώρες, για να παγώσει.
3) Μισή ώρα πριν σερβίρετε το απγωτό, το μεταφέρετε στην συντήρηση. Μοιράζετε το σαντιγί στις βάφλες, επάνω τοποθετείτε μπάλες παγωτού και το περιχύνετε με σιρόπι σοκολάτας.
2) Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και τν αναμειγνύετε με το μείγμα που χτυπήσατε. Βάζετε το μείγμα σε μεταλλικό σκεύος με καπάκι και το αφήνετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 8 ώρες, για να παγώσει.
3) Μισή ώρα πριν σερβίρετε το απγωτό, το μεταφέρετε στην συντήρηση. Μοιράζετε το σαντιγί στις βάφλες, επάνω τοποθετείτε μπάλες παγωτού και το περιχύνετε με σιρόπι σοκολάτας.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…