* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΑΝΤΙΠΑΣΤΟ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ & ΨΑΡΙΑ

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ.
1 κονσέρβα σολομό σε λάδι καλά στραγγισμένο.
1 κονσέρβα σαρδέλες σε λάδι, καλά στραγγισμένες.
1 κονσέρβα τόνο σε λάδι καλά στραγγισμένο.
12 φύλλα μαρουλιού πλυμένα και καλά στραγγισμένα.
1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες.
8 τοματίνια κοκτέιλ, κατά προτίμηση κίτρινα.
1 φλιτζάνι ελιές Καλαμών.
1 γογγύλι ή 1 ραπανάκι, κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες.
6 μπουκετάκια μπρόκολου.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ.
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
2 κουταλιές της σούπας βαλσαμικό ξίδι.
1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Ετοιμάζουμε την βινεγκρέτ αναμιγνύοντας καλά όλα τα υλικά της σε ένα μικρό μπολ και την τοποθετούμε κατά μέρος.
2) Μοιράζουμε τα φύλλα του μαρουλιού σε ατομικά πιάτα ή σε μια μεγάλη πιατέλα σερβιρίσματος. Στο κέντρο τοποθετούμε όλα τα ψαρικά, καλά στραγγισμένα, σε όμορφη διάταξη. Γύρω τους απλώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
3) Περιχύνουμε όλη την πιατέλα με τη βινεγκρέτ και σερβίρουμε αμέσως.
Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic