
2 κουταλίες της σούπας βούτυρο.
2 κουταλιές της σούπας σιρόπι καλαμποκιού.
20 Γρ. κουβερτούρα σπασμένη σε καμμάτια.
½ φλιτζάνι μαρμελάδα βατόμουρο.

1) Σε ένα σκεύος βράζουμε σε χαμηλή φωτιά την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο και το σιρόπι καλαμποκιού. Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.
2) Προσθέτουμε την σοκολάτα ανακατεύοντας για να διαλυθεί, και αφήνουμε το μείγμα για 3 λεπτά.
3) Το χτυπάμε με το μίξερ για να γίνει αφράτο το μείγμα και το μεταφέρουμε στο μπολ.
2) Προσθέτουμε την σοκολάτα ανακατεύοντας για να διαλυθεί, και αφήνουμε το μείγμα για 3 λεπτά.
3) Το χτυπάμε με το μίξερ για να γίνει αφράτο το μείγμα και το μεταφέρουμε στο μπολ.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…