ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό.
2 σκελίδες σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένες.
12 ωμές καρδιές αγκινάρων, φρέσκες ή κατεψυγμένες.
Αλάτι και πιπέρι.
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό.
2 σκελίδες σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένες.
12 ωμές καρδιές αγκινάρων, φρέσκες ή κατεψυγμένες.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και σωτάρετε το μαϊντανό και το σκόρδο, σε χαμηλή φωτιά, για 5 λεπτά.
2) Προσθέτετε τις καρδιές απ' τις αγκινάρες, αλάτι, πιπέρι και αρκετό νερό ώστε να τις καλύπτει. Σκεπάζετε το τηγάνι και μαγειρεύετε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 12 λεπτά.
3) Ξεσκεπάζετε το τηγάνι, δυναμώνετε τη φωτιά και μαγειρεύετε για 15 λεπτά ακόμα, ώσπου να μειωθούν τα υγρά τους.
4) Τις σερβίρετε ζεστές ή σε θεμοκρασία δωματίου.
2) Προσθέτετε τις καρδιές απ' τις αγκινάρες, αλάτι, πιπέρι και αρκετό νερό ώστε να τις καλύπτει. Σκεπάζετε το τηγάνι και μαγειρεύετε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 12 λεπτά.
3) Ξεσκεπάζετε το τηγάνι, δυναμώνετε τη φωτιά και μαγειρεύετε για 15 λεπτά ακόμα, ώσπου να μειωθούν τα υγρά τους.
4) Τις σερβίρετε ζεστές ή σε θεμοκρασία δωματίου.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…