ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ.
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού.
170 Γρ. ζάχαρη σε κύβους.
1 ποτήρι νερό.
2 ποτήρια κόκκινο κρασί.
3 γαρίφαλα.
1 κουταλιά του γλυκού μπαχάρι (σε κόκκους).
1 λεμόνι για την φλούδα του.
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού.
170 Γρ. ζάχαρη σε κύβους.
1 ποτήρι νερό.
2 ποτήρια κόκκινο κρασί.
3 γαρίφαλα.
1 κουταλιά του γλυκού μπαχάρι (σε κόκκους).
1 λεμόνι για την φλούδα του.
1) Σε μια κατσαρόλα τρίβετε την φλούδα του λεμονιού πάνω στη ζάχαρη. Προσθέτετε το νερό, το κρασί, τα μπαχαρικά, το χυμό πορτοκαλιού και βράζετε το μείγμα για 3 λεπτά.
2) Σερβίρετε σε ποτήρια του punch.
2) Σερβίρετε σε ποτήρια του punch.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…