ΓΙΑ 24 ΚΡΟΚΕΤΕΣ.
½ κιλό πατάτες βρασμένες και περασμένες από την μηχανή του πουρέ.
Ζεστό γάλα όσο τραβήξουν ( 1 ποτήρι του νερού περίπου).
200 Γρ. τυρί παρμεζάνα ψιλοτριμμένη.
2 αυγά.
Πιπέρι.
Λίγο χοντρό σιμιγδάλι.
Λάδι για το τηγάνισμα.
½ κιλό πατάτες βρασμένες και περασμένες από την μηχανή του πουρέ.
Ζεστό γάλα όσο τραβήξουν ( 1 ποτήρι του νερού περίπου).
200 Γρ. τυρί παρμεζάνα ψιλοτριμμένη.
2 αυγά.
Πιπέρι.
Λίγο χοντρό σιμιγδάλι.
Λάδι για το τηγάνισμα.
1) Βάζετε τις λιωμένες πατάτες σε ένα μπολ. Προσθέτετε το ζεστό γάλα σιγά-σιγά μέχρι να απορροφηθεί. Προσθέτετε τα αυγά χτυπημένα, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να απορροφηθούν και αμέσως μετά το τυρί. Ρίχνετε πιπέρι, δουλεύετε ακόμη λίγο το μείγμα και το βάζετε στο ψυγείο για 1 ½ ώρα.
2) Βγάζετε από το ψυγείο και πλάθετε σε μικρά μπαλάκια σαν καρύδια. Τα κυλάτε πάνω στο σιμιγδάλι και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
3) Σερβίρετε τις κροκέτες.
2) Βγάζετε από το ψυγείο και πλάθετε σε μικρά μπαλάκια σαν καρύδια. Τα κυλάτε πάνω στο σιμιγδάλι και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
3) Σερβίρετε τις κροκέτες.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…