
4 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο.
Χυμό από 4 πορτοκάλια.
1 ποτήρι λευκό κρασί.
1 κοτάλι του γλυκού τριμμένο κύμινο.
Αλάτι και πιπέρι.

1) Βάζετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί ρίχνετε τις ροδέλες του καρότου. Σοτάρετε καλά, γυρίζοντας συνέχεια τις ροδέλες.
2) Σβήνετε με το λευκό κρασί και βάζετε μέχρι να εξατμισθεί όλο το κρασί. Ρίχνετε τον χυμό πορτοκαλιού και μαγειρεύετε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Αλατίζετε και ρίχνετε πιπέρι και κύμινο.
3) Σερβίρονται ζεστά, συνοδεύοντας πιάτα με κρέας.
2) Σβήνετε με το λευκό κρασί και βάζετε μέχρι να εξατμισθεί όλο το κρασί. Ρίχνετε τον χυμό πορτοκαλιού και μαγειρεύετε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Αλατίζετε και ρίχνετε πιπέρι και κύμινο.
3) Σερβίρονται ζεστά, συνοδεύοντας πιάτα με κρέας.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…