
1 ώριμο αβοκάντο.
200 ml κρέμα γάλακτος, ελαφρά χτυπημένη.
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού.
1) Κόβουμε το αβοκάντο στα δύο, το ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε το κουκούτσι. Λιώνουμε τη σάρκα του αβοκάντο με ένα πιρούνι και την αναμιγνύουμε σε ένα μπολ, μαζί με την κρέμα γάλακτος και το χυμό λεμονιού. Η κρέμα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΜΕ ΩΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΜΕ ΩΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…