* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ

ΓΙΑ 500 Γρ. ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑΣ.
250 Γρ. λευκά αποφλοιωμένα αμύγδαλα.
250 Γρ. ζάχαρη άχνη.
2 ασπράδια αυγών.
1) Αλέθετε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν σκόνη, όσο πιο λεπτή μπορείτε. Κατόπιν αδειάζετε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτετε τα ασπράδια των αυγών και το ζυμώνετε με το χέρι σας.
2) Διατηρείτε την αμυγδαλόπαστα μέσα σε μεβράνη.
3) Η αμυγδαλόπαστα είναι υλικό που πλάθετε εύκολα, αρωματίζεται, χρωματίζεται και ψήνεται.
Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic