1) Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος σε μια μεγάλη κατσαρόλα και αφήνουμε να πέρει μια βράση.
2) Χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε την παρμεζάνα, ανακατεύοντας με μικρές και γρήγορες κινήσεις.
3) Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, νοστιμίζουμε με αλατοπίπερο.
2) Χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε την παρμεζάνα, ανακατεύοντας με μικρές και γρήγορες κινήσεις.
3) Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, νοστιμίζουμε με αλατοπίπερο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…