150 Γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια.
80 Γρ. κρέμα γάλακτος.
2 κουταλιές της σούπας Γκραν Μαρνιέ.
Μερικές φλούδες σοκολάτας για γαρνίρισμα.
80 Γρ. κρέμα γάλακτος.
2 κουταλιές της σούπας Γκραν Μαρνιέ.
Μερικές φλούδες σοκολάτας για γαρνίρισμα.
1) Βράζουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος και το Γκραν Μαρνιέ.
2) Περιχύνετε τα γλυκά και γαρνίρετε από πάνω τις φλούδες σοκολάτας.
2) Περιχύνετε τα γλυκά και γαρνίρετε από πάνω τις φλούδες σοκολάτας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…