Λίγο σπορέλαιο.
1 πρέζα γαρίφαλο.
Χυμός 1 λεμονιού.
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη.
½ κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά (κιτρινόριζα).
1 κάψα κάρδαμου σπασμένη.
100 ml ζωμό ψαριού.
700 Γρ. πεσκανδρίτσας (φιλεταρισμένη).
Αλάτι και πιπέρι.
1 πρέζα γαρίφαλο.
Χυμός 1 λεμονιού.
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη.
½ κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά (κιτρινόριζα).
1 κάψα κάρδαμου σπασμένη.
100 ml ζωμό ψαριού.
700 Γρ. πεσκανδρίτσας (φιλεταρισμένη).
Αλάτι και πιπέρι.
1) Σοτάρετε το σκόρδο και τα μπαχαρικά στο λάδι και προσθέτετε το ψάρι. Προσθέτετε λεμόνι και ζωμό.
2) Ζιγοβράζετε για 15 λεπτά περίπου προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί, ή μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.
3) Σερβίρετε με βραστή πατάτα ή λευκό ρύζι.
2) Ζιγοβράζετε για 15 λεπτά περίπου προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί, ή μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.
3) Σερβίρετε με βραστή πατάτα ή λευκό ρύζι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…