4 κουταλιές της σούπας Μακεδονικό ταχίνι.
1 σκελίδα σκόρδο.
Χυμός λεμονιού.
Κολίανδρο ψιλοκομμένο.
Μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Άνηθο ψιλοκομμένο.
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα.
1 καυτερή πιπερίτσα τριμμένη.
2 κουταλιές της σούπας αλάτι χοντρό.
Αλάτι ψιλό.
Λίγο νερό (αν χρειαστεί).
1 σκελίδα σκόρδο.
Χυμός λεμονιού.
Κολίανδρο ψιλοκομμένο.
Μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Άνηθο ψιλοκομμένο.
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα.
1 καυτερή πιπερίτσα τριμμένη.
2 κουταλιές της σούπας αλάτι χοντρό.
Αλάτι ψιλό.
Λίγο νερό (αν χρειαστεί).
Λιώνετε το σκόρδο μαζί με το αλάτι και προσθέτετε το ταχίνι. Τα αναμηγνύετε. Προσθέτετε την πιπερίτσα, την μουστάρδα και τον χυμό του λεμονιού. Αν χρειαστεί προσθέτετε στη σάλτσα λίγο νερό για να γίνει πιο απαλή.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…