5-6 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε φετούλες.
2-3 ώριμες τομάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες.
1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ διαλυμένο σε μισό φλιτζάνιι νερό.
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
1 πρέζα ζάχαρη.
½ φλιτζάνι του τσαγιού φυλαράκια μαϊντανού.
Αλάτι και πιπέρι.
2-3 ώριμες τομάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες.
1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ διαλυμένο σε μισό φλιτζάνιι νερό.
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.
1 πρέζα ζάχαρη.
½ φλιτζάνι του τσαγιού φυλαράκια μαϊντανού.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Σοτάρετε το σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο. Με ΠΡΟΣΟΧΗ για να μη μαυρίσουν.
2) Προσθέτετε τις τομάτες και τις αφήνετε να σοταριστούν μαζί με το σκόρδο. Ρίχνετε τον τοματοπελτέ διαλυμένο σε νερό και ανακατεύετε τη σάλτσα. Προσθέτετε το υπόλοιπο λάδι, το αλατοπίπερο και σιγοβράζετε τη σάλτσα ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ να μη χάσετε τους χυμούς της με το βράσιμο. Προς το τέλος ρίχνετε και τον μαϊντανό. Κρατάτε λίγα φυλλαράκια για διακόσμηση.
2) Προσθέτετε τις τομάτες και τις αφήνετε να σοταριστούν μαζί με το σκόρδο. Ρίχνετε τον τοματοπελτέ διαλυμένο σε νερό και ανακατεύετε τη σάλτσα. Προσθέτετε το υπόλοιπο λάδι, το αλατοπίπερο και σιγοβράζετε τη σάλτσα ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ να μη χάσετε τους χυμούς της με το βράσιμο. Προς το τέλος ρίχνετε και τον μαϊντανό. Κρατάτε λίγα φυλλαράκια για διακόσμηση.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…