1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.
2 σκελίδες σκόρδα λιωμένες.
2/3 φλιτζανιού κουκουναρό-σπορους κοπανισμένους.
2 κουταλιές της σούπας φρέσκα φύλλα βασιλικού.
2/3 φλιτζανιού παρμεζάνα τριμμένη.
1 πρέζα άσπρο πιπέρι.
3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο.
2 σκελίδες σκόρδα λιωμένες.
2/3 φλιτζανιού κουκουναρό-σπορους κοπανισμένους.
2 κουταλιές της σούπας φρέσκα φύλλα βασιλικού.
2/3 φλιτζανιού παρμεζάνα τριμμένη.
1 πρέζα άσπρο πιπέρι.
3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο.
1) Ρίχνουμε όλα τα υλικά της στο μπλέντερ και τα δουλεύουμε για 2 λεπτά. Η σάλτσα είναι έτοιμη.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…