
1) Πλένετε πολύ καλά το αρνί στο λαιμό και το αλατοπιπερώνετε. Μετά χαράζετε τα μπούτια εμπρός και πίσω και χώνετε μέσα αλατοπίπερο. Επίσης χαράζετε τις μασχάλες και την ράχη και αλατοπιπερώνετε. Το περνάτε στην σούβλα και το στερεώνετε στο σβέρκο και στην ράχη με σύρμα. Διπλώνετε χιαστί τα πίσω πόδια και τα δένετε και αυτά με το σύρμα.
2) Μετά όπως είναι στην σούβλα στερεωμένο, το ράβετε με σπάγκο στην κοιλιά και το ψήνετε για 3 ½ ώρες γυρίζοντας το στην αρχή γρήγορα για να μην αρπάξει και μετά αργά.
2) Μετά όπως είναι στην σούβλα στερεωμένο, το ράβετε με σπάγκο στην κοιλιά και το ψήνετε για 3 ½ ώρες γυρίζοντας το στην αρχή γρήγορα για να μην αρπάξει και μετά αργά.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…