* ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ; ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ... *

BannerFans.com

ΑΡΝΙ ΤΗΣ ΣΟΥΒΛΑΣ

undefined
undefined
1 αρνί γύρω στα 10 κιλά.
1 χούφτα αλάτι και πιπέρι.
Σπάγκος για το ράψιμο και σύρμα λεπτό.
1) Πλένετε πολύ καλά το αρνί στο λαιμό και το αλατοπιπερώνετε. Μετά χαράζετε τα μπούτια εμπρός και πίσω και χώνετε μέσα αλατοπίπερο. Επίσης χαράζετε τις μασχάλες και την ράχη και αλατοπιπερώνετε. Το περνάτε στην σούβλα και το στερεώνετε στο σβέρκο και στην ράχη με σύρμα. Διπλώνετε χιαστί τα πίσω πόδια και τα δένετε και αυτά με το σύρμα.
2) Μετά όπως είναι στην σούβλα στερεωμένο, το ράβετε με σπάγκο στην κοιλιά και το ψήνετε για 3 ½ ώρες γυρίζοντας το στην αρχή γρήγορα για να μην αρπάξει και μετά αργά.
Image and video hosting by TinyPic
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…

Image and video hosting by TinyPic