1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
1/4 φλιτζανιού ηλιέλαιο.
½ φλιτζάνι σόδα (ανάψυκτικό, σε υγρή μορφή).
2 κουταλιές της σούπας ταχίνι.
½ κουταλιές του γλυκού αλάτι.
1/4 φλιτζανιού ηλιέλαιο.
½ φλιτζάνι σόδα (ανάψυκτικό, σε υγρή μορφή).
2 κουταλιές της σούπας ταχίνι.
½ κουταλιές του γλυκού αλάτι.
1) Σε ένα μεγάλο μπόλ ή λεκάνη αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της και τα δουλεύουμε για μερικά λεπτά με τα χέρια.
2) Ετοιμάζουμε μια ελαστική μέτρια ζύμη. Την αφήνουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 30 λεπτά.
2) Ετοιμάζουμε μια ελαστική μέτρια ζύμη. Την αφήνουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 30 λεπτά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…