ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ.
1 ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι.
30 Γρ. βούτυρο.
200 ml λευκό, ξηρό κρασί.
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα.
300 ml κρέμα γάλακτος.
Αλάτι και πιπέρι.
1 ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι.
30 Γρ. βούτυρο.
200 ml λευκό, ξηρό κρασί.
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα.
300 ml κρέμα γάλακτος.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Σε ένα σκεύος ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, χωρίς να το αφήσουμε να ροδίσει. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε το μείγμα να βράσει, μέχρι να εξατμιστεί σχεδόν όλο το υγρό.
2) Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τη μουστάρδα με την κρέμα γάλακτος και μεταφέρουμε αυτό το μείγμα μέσα στο σκεύος. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά, μέχρι να δέσει το μείγμα. Στο τέλος αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ.
2) Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τη μουστάρδα με την κρέμα γάλακτος και μεταφέρουμε αυτό το μείγμα μέσα στο σκεύος. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά, μέχρι να δέσει το μείγμα. Στο τέλος αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.
ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…