ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ.
2 μερίδες καφέ espresso.
150 Γρ. Μακεδονικό χαλβά με γεύση βανίλια.
30 Γρ. ζάχαρη.
3 ασπράδια αυγού.
Κόκκοι καφέ για γαρνίρισμα.
2 μερίδες καφέ espresso.
150 Γρ. Μακεδονικό χαλβά με γεύση βανίλια.
30 Γρ. ζάχαρη.
3 ασπράδια αυγού.
Κόκκοι καφέ για γαρνίρισμα.
1) Πολτοποιείτε το χαλβά στο μίξερ μαζί με 2 κουταλιές της σούπας από τον καφέ. Ρίχνετε τον υπόλοιπο καφέ τμηματικά και αναμειγνύετε.
2) Χτυπάτε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Προσθέτετε και τη ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να γυαλίσει η μαρέγκα.
3) Αναμειγνύετε το μείγμα του χαλβά με τη μαρέγκα, ανακατεύοντας με μεγάλες κινήσεις προς μια κατεύθυνση.
4) Μοιράζετε την μους σε 4 ή 6 φλιτζάνια του καφέ και την παγώνετε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει. Την γαρνίρετε με τους κόκκους του καφέ.
2) Χτυπάτε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Προσθέτετε και τη ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να γυαλίσει η μαρέγκα.
3) Αναμειγνύετε το μείγμα του χαλβά με τη μαρέγκα, ανακατεύοντας με μεγάλες κινήσεις προς μια κατεύθυνση.
4) Μοιράζετε την μους σε 4 ή 6 φλιτζάνια του καφέ και την παγώνετε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει. Την γαρνίρετε με τους κόκκους του καφέ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…