ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
450 Γρ. μεγάλες γαρίδες.
2 κόκκινες καυτερές πιπεριές.
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες.
Αλάτι και πιπέρι.
450 Γρ. μεγάλες γαρίδες.
2 κόκκινες καυτερές πιπεριές.
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες.
Αλάτι και πιπέρι.
1) Καθαρίζετε τις γαρίδες αφαιρώντας το έντερο, τα κεφάλια και το κέλυφος και αφήνοντας μόνο τις ουρές.
2) Κόβετε τις πιπεριές στη μέση, κατά μήκος και τις καθαρίζετε από τους σπόρους. Ζεσταίνετε το λάδι σε πυρίμαχο σκεύος, κατάλληλο για σερβίρισμα.
3) Προσθέτετε στο σκεύος τις γαρίδες, τις πιπερίτσες και το σκόρδο και μαγειρεύετε σε πολύ δυνατή φωτιά για 3 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας μέχρι οι γαρίδες ν' αλλάξουν χρώμα. Αλατοπιπερώνετε ελαφρά και σερβίρετε αμέσως.
2) Κόβετε τις πιπεριές στη μέση, κατά μήκος και τις καθαρίζετε από τους σπόρους. Ζεσταίνετε το λάδι σε πυρίμαχο σκεύος, κατάλληλο για σερβίρισμα.
3) Προσθέτετε στο σκεύος τις γαρίδες, τις πιπερίτσες και το σκόρδο και μαγειρεύετε σε πολύ δυνατή φωτιά για 3 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας μέχρι οι γαρίδες ν' αλλάξουν χρώμα. Αλατοπιπερώνετε ελαφρά και σερβίρετε αμέσως.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…