20 μεγάλες γαρίδες.
ΣΑΛΤΣΑ (βλ. ΣΑΛΤΣΑ ΓΚΑΡΑΜ ΜΑΣΑΛΑ).
Μερικές φετούλες λεμονιού για την διακόσμηση.
20 καλαμάκια για σουβλάκι από μπαμπού.

1) Αλείφουμε κάθε γαρίδα με σάλτσα Γκαράμ μασαλά (βλ. ΣΑΛΤΣΑ ΓΚΑΡΑΜ ΜΑΣΑΛΑ) και την περνάμε στο καλαμάκι για σουβλάκι από μπαμπού. Τοποθετούμε τις γαρίδες σε ένα ταψάκι, σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και τις αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για 2 ώρες.
2) Τις ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα για 4 λεπτά από κάθε πλευρά, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
3) Τις σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με φετούλες λεμονιού.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…