6 φρέσκα αυγά.
300 Γρ. βρασμένα μακαρόνια της αρεσκείας σας.
150 Γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη.
100 Γρ. μπέικον ψιλοκομμένο.
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Αλάτι και πιπέρι.

1) Χτυπάτε τα αυγά σε ένα μπολ μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές και τα αφήνετε. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το λάδι και σοτάρετε το μπέικον. Ρίχνετε μέσα τα μακαρόνια και συνεχίζετε το σοτάρισμα, ανακατεύοντας συνέχεια.
2) Παίρνετε τα χτυπημένα αυγά και μέσα στο μείγμα αδειάζετε το τριμμένο τυρί. Το χτυπάτε για λίγο μέχρι να γίνει ομοιογενές και το αδιάζετε μέσα στο τηγάνι με τα μακαρόνια.
3) Ψήνετε την ομελέτα για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια με ένα μεγάλο καπάκι την αναποδογυρίζετε στο τηγάνι. Ψήνετε ακάμα για 3 λεπτά και την σερβίρετε ζεστή σε στρογγυλή πιατέλα, κόβοντας σε τρίγωνα κομμάτια.
4) Συνοδεύετε με πράσινη σαλάτα και κόκκινο ξερό κρασί.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ…